Bruiloftsfilm.

De mooiste dag in beeld brengen, uniek en bijzonder.

“Foto’s zijn voor de herinnering, film is voor de herbeleving”.

Een bruiloft vast laten leggen is de kroon op een bijzondere dag. Een dag vol emotie. Dat gevoel en die emotie perfect vastleggen is wat ons werk zo mooi maakt. Met pakkende beelden beleef je keer op keer weer het gevoel als op de dag zelf. Een prachtig aandenken. En zo vaak terugkijken als je maar wil!

Naast een korte film, zoals hieronder te zien is, leveren we ook altijd een lange film aan (20 tot 40 min, afhankelijk van gekozen pakket). Hierin worden eventuele speeches tussen de beelden door gemonteerd en wordt er een deel van de ceremonie in de film verwerkt. Met de lange film zorgen wij voor een gevoel waardoor het lijkt alsof je de dag opnieuw beleeft. 

Voorafgaand aan de bruiloft hebben we altijd een kennismakingsgesprek bij jullie thuis (of een andere locatie naar keuze) om de details toe te lichten en voorbeelden te laten zien. Zo weten jullie precies wat jullie van ons kunnen verwachten.

Bruiloften worden gefilmd door twee cameramensen. Op die manier zorgen wij er voor dat alles vastgelegd wordt op deze bijzondere dag. Aan de hand van uw wensen doen wij daarin een passend voorstel.

We zijn als bedrijf dan wel gevestigd in Vaassen, maar rijden gerust het hele land door voor jullie bijzondere dag.

Benieuwd naar welke pakketten wij aanbieden? Bekijk via de onderstaande knop onze brochure. Wil je meer weten over de prijzen van onze pakketten? Neem dan contact met ons op!

Bruiloft portfolio.

Bruiloftsfilm | Lichelle & Richard

Bruiloftsfilm | Kim & Jonathan

Bruiloftsfilm | Justin & Sabine

Bruiloftsfilm | Denise & Milou

Bruiloftsfilm | Erik & Nienke

Recensies.

We hebben met Marten een erg fijne samenwerking gehad met betrekking tot onze bruiloftsvideo. Duidelijke, aangename en snelle communicatie, schappelijke prijs en ze hebben onze wensen + de trouwdag perfect in beeld weten te brengen!
Justin & Sabine

Op 25 augustus 2022 filmden Marten en Martijn onze bruiloft. Wat een leuke gasten om erbij te hebben! De communicatie verliep soepel en duidelijk. Op onze trouwdag wisten ze zich goed ‘verborgen’ te houden maar hebben toch alles vastgelegd. Ook verzorgden ze de livestream naar China, dit deden ze vanaf de voorbereiding tot de stream zelf met heel veel aandacht.

We zijn ontzettend blij met onze trouwfilm(s) die onze dag voor eeuwig hebben vastgelegd. Deze heren hebben een persoonsgerichte aanpak en gaan niet voor kwantiteit, maar altijd voor kwaliteit. Nogmaals bedankt dat jullie erbij waren!

Kim & Jonathan

Wij zijn heel blij dat Bocam Creates onze korte en lange trouwfilm heeft gemaakt. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het aanleveren van de films stond het contact in het teken van professionaliteit en maatwerk. Martijn en Marten werken met een persoonsgerichte aanpak, waarbij nauwkeurigheid, proactief meedenken en soepele communicatie voorop staat. Tijdens de trouwdag bleven de cameramannen volledig op de achtergrond, maar hebben ze toch alle bijzondere, emotionele en onverwachte gebeurtenissen vastgelegd. Het eindresultaat is precies geworden zoals van tevoren afgestemd en gehoopt: een volledig beeld van de dag zoals wij ´m hebben beleefd, haarscherp beeld, afwisselend camerawerk en oog voor detail. Kortom: je trouwfilm(s) laten maken voor Martijn en Marten is een absolute aanrader!
Denise & Milou

Interesse?

13 + 9 =

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721