Foto.

Vroeger.

Vroeger vond ik het prachtig om rond te rennen en overal een foto van te maken. Nu gaat het er iets anders aan toe. Elke vakantie kwam ik terug met honderden foto’s.

Inmiddels ben ik niet alleen maar ‘vakantiekiekjes’ aan het maken. De afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met fotograferen in de bouw. Op deze manier heb ik mijn technische kennis ongelofelijk kunnen vergroten. Nu kan ik mij nog veel breder in gaan zetten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hieronder wat Bocam Creates allemaal kan realiseren!

Mogelijkheden.

Reportageshoot

Projecten worden gedaan om gezien te worden. Heeft u een project dat u graag zou willen laten zien of wil promoten? Dan is de reportageshoot het gene wat u nodig heeft. Wij komen langs (op locatie) om mooie foto’s te maken van uw werkzaamheden!

Fotoshoot

Al het personeel op de foto zetten? Of misschien een grote groepsfoto? Wij kunnen dit! Een goed bedrijf heeft natuurlijk ook een goed smoelenboek nodig op de website. De leuke werksfeer bij jullie op de vloer, die zetten we natuurlijk ook op de foto!

Bedrijfsshoot

Wilt u graag uw klanten een kijkje geven in de winkel? Of wilt u graag uw klanten de sfeer laten proeven van uw locatie? Dit kunnen wij ook regelen! Samen verkennen we de locatie en bespreken we hoe we elke ruimte/werklocatie er het beste op krijgen.

Evenementshoot

Een goed evenement verdient natuurlijk goede foto’s. Laat de mensen, die het moesten missen, zien wat ze hebben gemist. Mooie foto’s laten zien is de ideale manier om de volgende keer meer mensen te trekken!

Interesse?

9 + 11 =

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721