Foto.

Vroeger.

Vroeger vond ik het prachtig om rond te rennen en overal een foto van te maken. Nu gaat het er iets anders aan toe. Elke vakantie kwam ik terug met honderden foto’s.

Inmiddels ben ik niet alleen maar ‘vakantiekiekjes’ aan het maken. De afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met fotograferen in de bouw. Op deze manier heb ik mijn technische kennis ongelofelijk kunnen vergroten. Nu kan ik mij nog veel breder in gaan zetten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hieronder wat Bocam Creates allemaal kan realiseren!

Mogelijkheden.

Reportageshoot

Projecten worden gedaan om gezien te worden. Heeft u een project dat u graag zou willen laten zien of wil promoten? Dan is de reportageshoot het gene wat u nodig heeft. Wij komen langs (op locatie) om mooie foto’s te maken van uw werkzaamheden!

Fotoshoot

Een fotoshoot is natuurlijk een erg leuk cadeau om te geven. Maar het kan ook heel goed zijn voor uw professionele netwerk. Een goede uitstraling online kan niet zonder goede foto. Daarom bieden wij een fotoshoot aan met een mooi resultaat!

Bedrijfsshoot

Wilt u graag uw klanten een kijkje geven in de winkel? Of wilt u graag uw klanten de sfeer laten proeven van uw locatie? Dit kunnen wij ook regelen! Samen verkennen we de locatie en bespreken we hoe we elke ruimte/werklocatie er het beste op krijgen.

Evenementshoot

Een goed evenement verdient natuurlijk goede foto’s. Laat de mensen, die het moesten missen, zien wat ze hebben gemist. Mooie foto’s laten zien is de ideale manier om de volgende keer meer mensen te trekken!

Interesse?

10 + 14 =

Contactgegevens

Bocam Creates
Pastoor Somstraat 4
8162AK, Epe

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721