Onze werkwijze.

Hoe het gaat.

Het eerste contact.

Leuk! U heeft contact met ons opgezocht voor een productie. Wij staan nu al te springen om er iets moois van te maken, maar dan moeten wij wel wat meer informatie hebben. Wij zorgen dat we alles te weten komen.

Het concept uitwerken.

Via een afspraak of online videogesprek gaan we samen in gesprek. Wij hebben een aantal vragen en u waarschijnlijk ook. Samen komen wij tot een prachtig concept! Vervolgens komen wij met een offerte die volledig is aangepast op uw ideeën en wensen. Hier zullen ook de kosten duidelijk worden.

Aan de slag.

De offerte is akkoord, de plannen staan vast, de datum is gepland. We’re good to go! Het maken van een mooi product is in volle gang, en dit is het mooiste gedeelte ervan; het realiseren ervan.

Computerwerk.

Na het filmen/fotograferen komt natuurlijk het werk achter de computer. Mensen vergeten het nog wel eens, maar editen is minstens net zo veel werk als het opnemen van de beelden. Tijdens het editproces houden wij contact met u zodat we zo snel mogelijk tot het eindproduct komen.

Tadaa!

Wanneer u akkoord bent met het geleverde werk (na de eventuele correctieronde) heeft u uw eindproduct. Wij zorgen er natuurlijk voor dat u zeker weten tevreden bent met wat u krijgt. Gefeliciteerd met uw product!

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721