Recensies.

Lees hier van mensen die u voor gingen.

Wie was u voor?

We hebben Marten leren kennen als een gedreven, ter zake kundig cameraman met het vermogen om in breder perspectief mee te denken naar een optimaal beeldplan. Vanuit een dienstbare, proactieve betrokkenheid weet Marten de productie naar een hoger niveau te tillen. Met scherpe beelden, de juiste kleurbeleving, snelle schakelkracht en diversiteit in aanbod is Marten een waardevolle aanwinst in elke crew. We zien uit naar meer mooie samenwerkingsmomenten waarbij we zijn expertise mogen inzetten voor maximaal resultaat.

Joyce den Engelse

Youth & I, Opwekking Teenzone

Marten heeft 20 weken bij videoproductiebedrijf “van Ei naar Kip” stage gelopen. Zijn ervaring is zeer breed en ook is hij erg flexibel wat zeer belangrijk is in de audiovisuele sector. Op het laatste moment om switchen van plan of toch nog even een uurtje langer blijven is geen probleem. Marten is een betrouwbare en enthousiaste cameraman/editor waar het fijn is om mee samen te werken.

Kevin Ike

van Ei naar Kip

Fantastisch inzicht en gevoel voor licht & kwaliteit van zowel film, foto als drone beeldmateriaal én montage. Werkt secuur en luistert naar de wens van de opdrachtgever.

Marijke Slok Soede

Goede en snelle communicatie waarbij duidelijk rekening wordt gehouden met klantwensen. Uitvoering professioneel en van goede kwaliteit.

Caroline Bijsterbosch

Nieuwe Wisselse School

Wij vinden dat Marten het werk van Van de Haar Groep op een professionele manier in beeld heeft gebracht. De samenwerking is als prettig ervaren en hij weet aan te sluiten bij onze medewerkers. Dit resulteert in mooie video opnamen op de werklocatie. Ook de video’s met uitleg zijn een waardevolle toevoeging en weet Marten tekst en beeld goed op elkaar af te stemmen. Wij werken graag in het vervolg nog een keer samen!

Bart-Jan Heideveld

Van de Haar Groep

Sinds een paar jaar fotografeert Marten voor ons diverse projecten in de bouw. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit die hij levert en hopen dan ook nog lange tijd van zijn diensten gebruik te kunnen maken. Het is prettig met hem samenwerken en hij weet ons goed op te bouwplaats te vertegenwoordigen op een professionele manier.

Robert Priem

NiCW/NiCG

Marten Boeve van Bocam Creates heeft tijdens een evenement bij Intraverte sfeerfoto’s en groepfoto’s gemaakt. Marten is een erg fijne fotograaf om mee te werken en hij tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Handig voor de foto’s! 😉 Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Jurjen van de Ridder

Intraverte

Marten heeft afgelopen zomer een bedrijfsvideo van de Camping de Zandhegge in Emst gemaakt. We zijn super blij met het resultaat! Hij heeft ons bedrijf heel goed in beeld gebracht. Ook heeft hij mooie foto’s en schitterende dronefoto’s gemaakt. Marten is erg enthousiast en heeft leuke ideeën. Voor de daadwerkelijke film dag hebben we goed doorgesproken wat de bedoeling is: o.a. wat willen we in beeld brengen, hoe lang wordt het filmpje en hoeveel figuranten hebben we nodig enz. Dit was erg fijn, Marten benoemd dan zaken waar je zelf niet goed aan denkt, je kunt er van te voren al over nadenken en niet pas op de dag zelf. Het is erg prettig samen werken met Marten.

Lilian van Selm

Camping de Zandhegge

Om onze website nog mooier en completer te maken, hebben wij voor Bocam Creates gekozen. Wat zijn de foto’s mooi geworden, zeg! We hebben 2 vestigingen en moesten dus beide laten fotograferen, dit was voor Marten geen probleem. Ondanks de extra kms, was hij netjes op tijd en we hebben onze foto’s super snel gekregen! Echt een aanrader, heel erg bedankt!

Autobedrijf Vakgarage Middenpeel

Op 25 augustus 2022 filmden Marten en Martijn onze bruiloft. Wat een leuke gasten om erbij te hebben! De communicatie verliep soepel en duidelijk. Op onze trouwdag wisten ze zich goed ‘verborgen’ te houden maar hebben toch alles vastgelegd. Ook verzorgden ze de livestream naar China, dit deden ze vanaf de voorbereiding tot de stream zelf met heel veel aandacht. We zijn ontzettend blij met onze trouwfilm(s) die onze dag voor eeuwig hebben vastgelegd. Deze heren hebben een persoonsgerichte aanpak en gaan niet voor kwantiteit, maar altijd voor kwaliteit. Nogmaals bedankt dat jullie erbij waren! 

Kim & Jonathan

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721