Podcast.

Laat je stem horen.

Op dit moment is het maken van podcasts erg populair. Het is makkelijk om te beluisteren als je aan het rijden bent of als je aan het werk bent. Daarnaast zijn de gespreksmogelijkheden eindeloos. Onze set is mobiel, dus we kunnen opnemen waar u het beste uitkomt.

Bocam Creates kan een volledige podcast verzorgen. Van het uitkiezen/ontwerpen van jingles, het opnemen van de podcast tot het distribueren van de podcast. Neem contact met ons op als u ook uw stem wil laten horen!

Mogelijkheden.

Opnemen

Voor het maken van een podcast is het natuurlijk belangrijk dat er opgenomen word. Tot maximaal 4 personen op locatie (extra mensen online inbellen mogelijk) kunnen plaats nemen achter een microfoon.

Bewerken

Bocam Creates kan de podcast ook editen. Dit kan betekenen dat alle fouten en/of stiltes eruit gehaald worden. U krijgt van ons een audiobestand aangeleverd die u vervolgens zelf kan distribueren op de gewenste kanalen.

Distribueren

Graag alles uit handen geven? Dat kan! Wij kunnen ook het distribueren van de aflevering op ons nemen. Op deze manier komt hij zo klaar als een klontje op bijvoorbeeld Spotify te staan. Helemaal klaar om beluisterd te worden.

Voorbeeld.

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe een door Bocam Creates gemaakte podcast nou klinkt. Sinds mei 2022 zijn wij bezig met onze eigen podcast; Podcast Zonderwerp.

In de Podcast Zonderwerp word je meegenomen in de zoektocht van drie vrienden naar een succesvol onderwerp voor hun podcast. Tijdens de opnames gaat het over actualiteiten, het dagelijkse leven en allerlei uiteenlopende onderwerpen. Je krijgt op een ludieke manier een inkijkje in het leven van de jongens.

Interesse?

6 + 9 =

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721