Video.

De bewegende foto.

Wij horen mensen wel eens zeggen dat video een bewegende foto is. Maar het kan zoveel meer zijn dan dat. Je kunt er een verhaal mee vertellen, een dienst of product mee verkopen of gewoon mooie dingen maken.

Met het juiste idee en de goede uitvoering is eigenlijk alles mogelijk met video. En juist dat willen we u ook graag laten zien!

Met een (steeds maar groter wordende) uitgebreide apparatuur-set kunnen wij verschillende soorten video’s maken. Voor ieder wat wils!

​Ons videoaanbod is opgedeeld in verschillende mogelijkheden. Overigens is onze offerte altijd op maat gemaakt. Iedereen heeft namelijk weer iets andere wensen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden.

Bruiloftsfilm

Een bruiloft vast laten leggen is de kroon op een bijzondere dag. Een dag vol emotie. Dat gevoel en die emotie perfect vastleggen is wat ons werk zo mooi maakt. Met pakkende beelden beleef je keer op keer weer het gevoel als op de dag zelf. Een prachtig aandenken. En zo vaak terugkijken als u maar wil!

Meer informatie

Interviewvideo

Een video hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wil u een simpele interviewvideo met bijvoorbeeld 2 mensen? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een opleiding of product presenteren door een korte presentatie.

Promotievideo

Doormiddel van een promotievideo kunt u een dienst of product in de schijnwerpers zetten. Een vlotte en creatieve video is hét middel om mensen benieuwd te maken.

Bedrijfsvideo

De bedrijfsvideo is een mooie manier om uw bedrijf op de kaart te zetten. Samen kijken we naar alle dingen die in de video voor moeten komen, en hoe we dat het beste kunnen doen. Laat bijvoorbeeld zien wat de ‘workflow’ van uw bedrijf is, of wat uw bedrijf kan!

Aftermovie

Een goed evenement verdient natuurlijk een goede aftermovie. Laat de mensen, die het moesten missen, zien wat ze hebben gemist. Een mooie video is een geweldige manier om de volgende keer meer mensen te trekken!

Shortvideo

Korte video’s spelen een steeds belangrijkere rol bij een goede promotie. Ze zijn perfect te gebruiken voor social media, in de promotie of als site achtergrond. Een snelle manier van een impressie het een hoge efficiëntie!

In overleg zijn deze video’s ook in verticaal formaat op te leveren. Nog geschikter voor social media dus.

 

Reportagevideo

Projecten worden gedaan om gezien te worden. Heeft u een project dat u graag zou willen laten zien of wil promoten? Dan is de reportagevideo het gene wat u nodig heeft. Wij komen langs (op locatie) om een mooie video te maken van uw werkzaamheden!

Interesse?

7 + 3 =

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721