Drone.

Een nieuw perspectief.

Als wij iets gaaf vinden om te doen, dan is het wel dronevliegen. Dit is de perfecte manier om iets te laten zien vanuit een nieuw perspectief. 

Zowel met video als met foto kun je een extra dimensie toevoegen aan het product. Laat uw kantoor, bouwplaats of camping op een nieuwe manier zien!

Wij zijn sinds 2021 in bezit van de vereiste vliegbewijzen; A1-A3 en A2. Hiermee mogen wij legaal (op de toegestane locaties) vliegen met onze drone. 

Mogelijkheden.

Dronevideo

Een dronevideo is een mooie korte manier om iets vanuit de lucht te bekijken. Wilt u uw nieuwe terrein laten zien vanuit de lucht? Dit doen wij met onze DJI Mavic 2 Pro.

Droneshoot

Heeft u de behoefte om uw nieuwe kantoor eens vanaf een andere kant te promoten? Of heeft u een nieuwe plattegrond nodig? Dit kan allemaal gerealiseerd worden met foto’s gemaakt vanuit het perspectief van een drone.

Drone aanvulling

Een video of foto op de grond is natuurlijk al mooi. Maar wil u dit graag aanvullen met dronebeelden? Dat kan ook! Tijdens het filmen of fotograferen sturen we de drone ook de lucht in.

Interesse?

8 + 11 =

Contactgegevens

Bocam Creates
Radeweg 25A
8171MD, Vaassen

​Mail: info@bocamcreates.nl
Tel: +31 6 13720721